Arabo-Fries wint Best of Belgium Dressage 2016

25/12/2016

Ieder jaar maakt de nieuwsredactie mennen van paardenportaal www.galop.be een ranking op met de hoogste Belgische dressuurprestaties per categorie en per wedstrijd.

De menner met het allerhoogste resultaat van het voorbije seizoen over alle categorieën is de algemene winnaar en wint de beker Best of Belgium Dressage.

 

Deze triomf gaat dit jaar naar Danny Geraerts met zijn Arabo-Fries Barok (V: Yk Dark Danilo).

 

De menner uit Lommel zette met Barok in Flémalle de winnende proef neer van 34,40 punten, het sterkste Belgische resultaat van het jaar!

Met zijn 8-jarige zwarte ruin won Danny Geraerts dit jaar eveneens de Wisselbeker van het Europese-Arabo-Friezen Stamboek voor zijn succesvolle prestaties van vorig jaar.

 

Danny Geraerts: "2016 was beroepsmatig een druk jaar voor mij, hierdoor hebben wij een beperkt aantal wedstrijden gereden, maar de kwaliteit en de prestaties waren er wel. Barok is nu 8 jaar en hij wordt stabieler. Wij blijven trainen en verfijnen, iedere vrijdag is André Joosten onze vaste trainer met als doelstelling de dressuurprestaties nog te verbeteren.”

 

De prijsuitreiking heeft plaats op zondag 28 februari 2017 om 11.00 uur op de stand van Paardenvoeders Mijten tijdens de hippische beurs Flanders Horse Expo in Gent.

 

Iedereen welkom op de stand van Paardenvoeders Mijten voor een hapje en drankje tijdens de prijsuitreiking!